Over ons

Een vertrouwde naam

Wahid is totaalleverancier van halal vleesproducten en snacks, en is al jaren een zeer vertrouwde naam onder moslims in Nederland. In de koelvers- en diepvriesschappen van grote, Nederlandse supermarktketens is Wahid allang geen vreemde meer. U kent ons misschien van onze verse vleeswaren, kaas of vleessalades. Of van onze overheerlijke kipschnitzels, hotwings en rundergehakt, of de populaire Merquezes worstjes. Maar wist u dat Wahid ook een uitgebreid assortiment Oosterse en Hollandse diepvriessnacks heeft? 

‘Revolutie’ in Nederlandse supermarkt
Zoals je van toonaangevende bedrijven mag verwachten, breiden wij ons assortiment regelmatig uit met diverse Arabische en Turkse specialiteiten. Bij veel van onze introducties staat gebruiksgemak centraal. Na de overname in 2011 door Anur Halal Food, marktleider in de etnische markt, kwam de ontwikkeling van Wahid in een stroomversnelling. Enkele vernieuwende concepten brachten in korte tijd een kleine halal-revolutie teweeg onder diverse landelijke supermarktketens.

Ook lekker onderweg
Ook buiten de deur wilt u natuurlijk kunnen genieten van de lekkerste halal-producten. En net als in de supermarkt iets te kiezen hebben. Daarom levert Wahid haar producten ook via de groothandel aan onder meer ziekenhuizen, scholen, horecagelegenheden, bedrijfskantines en Turkse supermarkten. In met name de horeca moet u niet vreemd opkijken als u daar, naast exotische gerechten als Lahmacun, Kebab en Kip Döner Kebab ook een halal-variant van oer-hollandse snacks als de frikandel en hamburger kunt bestellen! 

'Mijn favoriet? De Merquezes, die staan bij ons regelmatig op tafel!'
- Nita

Deel deze pagina


Or copy the link below:

×