Zakelijk

Wahid, een sterk merk

Wahid is al jaren een zeer vertrouwde naam onder moslims in Nederland. Als totaalleverancier van koelverse en diepgevroren halal-vleesproducten is Wahid ook in de schappen van grote, Nederlandse supermarktketens allang geen vreemde meer.

Het beste van twee werelden
Het aanbieden van halal levensmiddelen vraagt om zeer gedegen kennis van zowel productieprocessen als de eisen en het eetgedrag van de eindgebruikers. Ook die heeft Wahid met tientallen jaren ervaring ruimschoots in huis. We staan uw inkoper of category manager graag met raad en daad terzijde. Zo combineren van samen het beste van twee werelden!

Ons uitgebreide wagenpark is van alle gangbare koel- en vriestechnieken voorzien. Uw producten arriveren dus altijd in topconditie. Daarnaast werken we samen met een vooraanstaande externe logistieke partner. Deze opereert eveneens landelijke en is vergaand geautomatiseerd, inclusief EDI. Heeft u voor uw reguliere assortiment Zwanenberg Food Group als leverancier, dan kunt u in overleg al uw halal en niet-halal bestellingen combineren. Wel zo efficiënt. 

Tot slot zijn alle producten van Wahid volledig HACCP-, BRC/IFS- en Halal-gecertificeerd, zodat alle producten voldoen aan de strengste kwaliteits- en halal-eisen. Niet in de laatste plaats dankzij onze zeer gedreven, overwegend islamitische medewerkers.

Retail: innovatieve retailconcepten
De overname door Anur Halal Food, een dochter van Zwanenberg Food Group, bracht de ontwikkeling van Wahid in 2011 in een stroomversnelling. Enkele innovatieve versconcepten, een direct resultaat van deze kruisbestuiving, ontketenden in korte tijd een kleine halal-revolutie onder vooraanstaande, landelijke supermarktketens. Niet alleen onze verse producten, zoals vleeswaren, kaas en salades, maar ook onze uitgebreide range Oosterse en Hollandse diepvriessnacks hebben inmiddels in veel filialen een vaste plek veroverd. Regelmatig worden daaraan nieuwe producten toegevoegd, zoals soepen, luncheon meat en diverse Arabische en Turkse specialiteiten. In ons assortiment speelt convenience een belangrijke rol, want ook de halal-klant gaat steeds meer voor gemak. Wahid is letterlijk van alle markten thuis!

Foodservice: ook good service in foodservice
Supermarktbezoekers willen natuurlijk ook graag in bijvoorbeeld een bedrijfsrestaurant of ziekenhuis kunnen genieten van de lekkerste halal-producten. En net als in de supermarkt iets te kiezen hebben. Bij Wahid kunt u terecht voor tientallen soorten verse vleeswaren in meerplaksverpakking. Bij maaltijden, maaltijdcomponenten en snacks is de keus al even groot. U wilt naast exotische gerechten als Lahmacun, Kebab en Kip Döner Kebab ook een halal-variant van oer-hollandse snacks als de frikandel en hamburger voor uw horecaklanten? Ook daar is aan gedacht. Kortom: voor elk gebruiksmoment hebben we de juiste oplossing.

Strategische partners
Sommige clichés gaan nooit vervelen. Zo is delen bij Wahid - letterlijk - vermenigvuldigen. Wij delen kennis en assortimenten uit met ons moederbedrijf Anur Halal Food, dat op zijn beurt specialist is in het etnische afzetkanaal. Dat heeft ons onder andere een mooie aanvulling opgeleverd op ons assortiment diepvriessnacks voor zowel retail als foodservice. Omdat Anur ooit begonnen is als ‘Hollandse halal-snackspecialist’, kunt u ook bij Wahid terecht voor halal-varianten van traditionele snacks als frikandellen, hamburgers en kipcorn.

Sterke moederorganisatie
Hoewel de productieprocessen strikt gescheiden zijn, profiteert Wahid van de uitgebreide faciliteiten van holdingorganisatie Zwanenberg Food Group op het gebied van kwaliteit & productontwikkeling, proces- en productkennis, marketing, logistiek en verkoop. Mede door deze strategische alliantie is Wahid een toonaangevende partij in de Nederlandse halal-markt. Samen met u gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg!

Dus waarom Wahid?
• Dertig jaar halal-ervaring
• Bekendheid van retailmerk ook in foodservice
• Strengste kwaliteits- en halal-certificeringen
• Compleet assortiment vleeswaren, snacks en maaltijdcomponenten (koelvers en diepvries)
• Vernieuwend & trendsettend
Gemaksconcepten en -producten
Korte lijnen
• Betrokken medewerkers met islamitische achtergrond
• Modern wagenpark met diepvries/coolingfaciliteiten
• Vergaand geautomatiseerde logistieke processen
• Ondersteunende knowhow en faciliteiten van gerenommeerd moederbedrijf

Wahid: een geloofwaardig alternatief! 

Deel deze pagina


Or copy the link below:

×